Online behandeling

Demo behandeling

Demo behandeling

1. Om aan te melden klikt u op de knop 'Aanmelden online behandeling' en kiest u voor "lees verder".

Voordat u van start gaat vragen wij u een zelfverzonnen aanmeldnaam en wachtwoord in te vullen. Deze gegevens geven u toegang tot uw eigen online dossier waarin u aan het werk gaat. Onthoud uw naam en wachtwoord daarom goed.

Aanmelding

2. Wanneer u zich aanmeldt voor de internetbehandeling vragen wij u een intakevragenlijst in te vullen, dit duurt ongeveer 15 min. Uw antwoorden geven uw hulpverlener een beeld van uw persoonlijke situatie. Tevens worden enkele vragen (geanonimiseerd) gebruikt voor onderzoeksdoeleinden.

Intake

3. Na het invullen van de intake vragenlijst heeft u direct toegang tot uw online dossier. Om in uw dossier te komen gaat u naar de website www.gokkendebaas.nl en vult uw zelfverzonnen naam en wachtwoord in bij 'Inloggen'.
In uw online dossier vindt u berichten en opdrachten van uw hulpverlener en hier kunt u zelf berichten versturen aan uw hulpverlener.

Portal

4.Gedurende de behandeling vragen wij u dagelijks uw gokgedrag bij te houden. Dat doet u in uw online gokschrift, een onderdeel van uw dossier. Tevens vult u hier de momenten in waarop u zin had om te gokken.

Gokschrift 1

U werkt enkele momenten waarop u gegokt heeft of zin had in gokken verder uit volgens een 'momentbeschrijving'

Gokschrift 2

In het gokschrift krijgen zowel uzelf als uw hulpverlener gedurende de behandeling goed zicht op uw gokken, uw persoonlijke doelstellingen en uw vorderingen.