Andere hulp

Hulp en Informatie

Demo behandeling

 

Hulp bij Tactus Verslavingszorg

Tactus Verslavingszorg biedt informatie, advies en behandeling aan mensen die verslaafd zijn of dreigen te raken aan gokken, alcohol, drugs, medicijnen of mensen met eetproblemen. Ook bieden wij aan mensen uit de directe omgeving van deze personen, zoals partner en familieleden, advies, informatie en behandeling. Tactus Verslavingszorg biedt tevens voorlichting en consultatie aan personen uit het netwerk rondom mensen met verslavingsproblemen, zoals school, werkgever en hulpverleners.

Woont u in Overijssel, Flevoland of in het gebied van de stedendriehoek Deventer, Zutphen, Apeldoorn, dan valt u onder het werkgebied van Tactus Verslavingszorg. Dat betekent dat u voor een afspraak contact kunt opnemen met één van onze locaties. De adresgegevens kunt u vinden op de website van Tactus.
Woont u buiten het werkgebied van Tactus en wilt u een afspraak voor een gesprek, kijk dan bij de informatie over andere zorginstellingen.

Meer informatie over Tactus Verslavingszorg en onze diensten vindt u op onze website.

Hulp bij andere instellingen voor verslavingszorg

Wilt u voor hulp of behandeling een instelling voor verslavingszorg of CAD bezoeken? Dan kunt u contact opnemen met een instelling bij u in de buurt.

In Zuid-Holland kunt u terecht bij:
Bouman GGZ
Parnassia

In Noord-Holland kunt u terecht bij
Brijder Verslavingszorg
De Jellinek

In Utrecht kunt u terecht bij
Victas

In Gelderland kunt u terecht bij
Iriszorg
Tactus Verslavingszorg (Oost Gelderland)

In Overijssel en Flevoland kunt u terecht bij
Tactus Verslavingszorg
Amethist verslavingszorg

In Drenthe, Friesland en Groningen kunt u terecht bij
Verslavingszorg Noord Nederland

In Brabant kunt u terecht bij
Novadic & Kentron

In Limburg kunt u terecht bij 
Mondriaan Zorggroep
GGZ Noord en Midden Limburg

In Zeeland kunt u terecht bij 
Emergis

Zelfhulp

Intact
Zelfhulpgroepen voor verslaafden en hun naasten. Een team van vrijwilligers en ervaringsdeskundigen (dit zijn personen die zelf verslaafd zijn geweest of naasten van personen met een verslaving) bieden hulp aan door middel van zelfhulpgroepavonden op verschillende locaties. Deze avonden worden eens per week of 2 weken gegeven. Je komt hier samen met lotgenoten en deelt ervaringen. De avond wordt geleid door een groepsleider. Intact Herstel en Zelfhulp is een zelfstandig onderdeel van Tactus Verslavingszorg. Voor meer informatie bel je 088 382 28 80 (24/7) of mail naar: info@intactzelfhulp.nl .

AGOG 
De stichting AGOG Nederland (Anonieme Gokkers Omgeving Gokkers) is een organisatie die hulp biedt aan mensen met een gokprobleem en aan mensen die problemen hebben met het gokgedrag van iemand die hen lief is. 
Wanneer u direct hulp nodig heeft kunt u bellen met een landelijk nummer:
0900-2177721 (0,10 per minuut)
Telefoonnummer tijdens kantooruren is:
040-2519553
E-mail: info@agog.nl
Stichting AGOG Nederland
Postbus 4041
5604 EA Eindhoven

Hulp bij andere problemen

Zoekt u hulp bij andere problemen, neem contact op met uw huisarts en overleg welke hulp het beste bij u past.

Face to face

  • U kunt voor hulp bij andere problemen terecht bij een instelling voor Algemeen Maatschappelijk Werk bij u in de buurt. Hulp is gratis en u heeft hiervoor geen verwijsbrief nodig.
  • Of bij een RIAGG (Regionale Instelling voor Ambulante Geestelijke Gezondheidszorg) bij u in de buurt. Hiervoor heeft u wel een verwijzing van uw huisarts nodig en u moet in een enkel geval een eigen bijdrage betalen. 


Internetbehandeling