Andere hulp

Forum

Demo behandeling

Wat en voor wie? 
Spelregels         
Naar het forum 
Disclaimer
Internetbehandeling

Wat en voor wie?

Heeft u behoefte aan contact met anderen, wilt u wel eens weten hoe anderen het gokprobleem aanpakken?
Dan is het forum misschien iets voor u.
Een forum, ook wel prikbord of discussiegroep genoemd, is een plek op de website waar mensen anoniem met elkaar in contact kunnen komen. U kunt hier berichten aan anderen plaatsen zodat u ervaringen kunt uitwisselen en uw situatie met anderen kunt bespreken en delen. 
Dit forum is er dus voor en door onze bezoekers. Ook als u niet deelneemt aan de behandeling van gokkendebaas.nl bent u van harte welkom.

Naar het forum.

Spelregels

Berichten plaatsen kan alleen als u zich voor dit forum heeft geregistreerd. U kiest bij registratie een gebruikersnaam waarmee u inlogt. Uw wachtwoord wordt u per e-mail toegestuurd. Wanneer u na registratie inlogt met uw gebruikersnaam en wachtwoord, kunt u berichten posten en deelnemen aan discussies. Uw gebruikersnaam is zichtbaar op het forum, overige gegevens niet.
Let op! Zorg dat de optie ‘Profiel zichtbaar’ en ‘E-mail zichtbaar’ niet zijn aangevinkt als u zich aanmeldt.
Schrijf in uw berichten nooit uw eigen naam of (email-)adresgegevens, want iedereen kan de geplaatste berichten lezen.
Het forum wordt gevolgd door een zogenaamde moderator. Dit is iemand die checkt of deelnemers zich houden aan de spelregels. De moderator neemt niet actief deel aan het forum. De moderator heeft het recht en de mogelijkheid om berichten te verwijderen die niet aan de spelregels voldoen. Ook kan de moderator deelnemers tijdelijk of blijvend de toegang tot het forum ontzeggen.

Op dit forum gelden de volgende spelregels:

  • blijf bij het onderwerp
  • plaats geen privé-informatie over anderen
  • promoot geen gokspelen of andere verslavende middelen
  • plaats geen links naar illegale zaken
  • plaats geen commerciële reclame
  • val anderen niet persoonlijk aan, wees positief en ondersteunend
  • gebruik geen schuttingtaal
  • gebruik slechts één naam (account).

Deze spelregels gelden ook voor de privé-berichten.

Naar het forum

Naar het forum.

Disclaimer

Plaatsing van een bericht betekent niet dat gokkendebaas.nl het met de inhoud eens is. Gokkendebaas.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de berichten in het forum, en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct of indirect, voortvloeiend uit genoemde berichten.

Naar het forum.

Internetbehandeling

Wanneer u besluit om de problemen rond het gokken aan te pakken, kunt u er voor kiezen om mee te doen aan onze Internetbehandeling. Deze online behandeling is anoniem, u krijgt persoonlijke begeleiding, advies en ondersteuning van een professionele hulpverlener die gespecialiseerd is in verslavingsproblematiek. 
De behandeling is ontwikkeld voor iedere volwassene die meer wil weten over zijn of haar gokproblemen, of al besloten heeft hier iets aan te doen, stoppen met gokken of minder gokken.
Ook is de behandeling geschikt als men een terugval in veel gokken wil voorkomen.
Indien blijkt dat de deelnemer niet voldoende gebaat is bij deze behandeling, dan zullen we verwijzen naar een meer geschikte vorm van hulp.

Aanmelden